facebook_pixel

Salgsbetingelser

Priser

Priser på varene er oppgitt eksklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyrer.

Betalingsvilkår oppgis i kassen, avhengig av valgt betalingsmåte. Det tas forbehold om at prisen som fremgår på våre sider kan være feilaktig grunnet trykkfeil og/eller systemfeil. Du må være 18 år for å gjøre kort- og kredittkjøp i følge norsk lov.

Fraktvilkår oppgis i handlevognen og kassen.

Betalingsløsning

Betalingsløsningen er levert av Klarna.

Frakt og levering

Leveringstiden avhenger av om vi har boken på vårt lager eller om vi må få boken fra leverandør. Lagerførte varer blir normalt pakket og sendt i løpet av 2-3 dager. Norske bøker vi ikke har på lager sendes innen en uke. Vær obs på at dette gjelder vår ekspedisjonstid. Forsendelse via Posten kommer i tillegg. Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Posten kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene.

Retur/angrerett/reklamasjon av varer

Har du fått bøker du har feilbestilt eller ikke vil ha/angrer, kan du returnere dem til oss.

Ifølge Angrefristloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du får giroen eller varen (kunden betaler omkostningene).

Varene sender du i retur til:

Adekvat Info AS,
Kalnesveien 5
1712 Grålum

Husk alltid å fylle ut returskjemaet, og legg det ved returforsendelsen. Dersom du returnerer varen fordi du angrer kjøpet, må du betale returportoen.

Hvis derimot returen gjelder at:

  • varen er skadet (Vi betaler omkostningene)
  • du har fått feil vare (Vi betaler omkostningene)
  • du har fått varer du ikke har bestilt (Vi betaler omkostningene)

Det er dessverre ikke angrerett på e-bøker etter at boken er aktivert. Når du kjøper en e-bok blir den knyttet til deg personlig og kjøpet kan da ikke angres. Defekte e-bøker blir erstattet.

Kontakt oss på e-post: support@adekvat.no.

E-bøker

Angrerett

Du har ingen angrerett på digitale produkter. Dersom det gjelder reklamasjon, ta kontakt på e-post: support@adekvat.no

Kopisperre

Enkelte forlag legger inn kopisperre på nedlastbare bøker. Når du kjøper og laster ned en bok, låses boken til deg. Sperren gjør at boken ikke kan deles med andre.

Sosial DRM

Her hos Adekvat er det ingen teknisk sperre for å kopiere, men filene er vannmerket med navnet på bestiller, slik at hvis man finner dem spredt på internett kan man se hvem som har skylden. Slike filer er merket som ‘Vannmerket’ i informasjonen om e-bøkene på våre sider. Disse kan du selv kopiere til så mange av dine digitale enheter som du selv vil.
Bedriftskunde

Bedriftskunder kan foreløpig ikke kjøpe nedlastbare bøker.

Mine ebøker

Når du har kjøpt en ebok finner du den umiddelbart på Min Side under Mine ebøker. Deretter kan du laste ned eboken til nettbrett, smarttelefon, Pc/Mac eller lesebrett.

På Min Side finner du også:
•Ordreoversikt
•Betalingsoversikt
•Endre passord
•E-bøker
•Adresse, e-postadresse, mobilnummer
Send til Kindle

Kindle lesebrettet fra Amazon har ikke støtte for hverken epub (eller Adobe drm  i utgangspunkt) . Vi vurderer nå å lage en egen løsning for kindle slik at det lastes ned mer direkte til Kindles egne formater. I mellomtiden kan man bruke dette lille programmet for å overføre vannmerkede epub til Kindle  http://www.sendepubtokindle.com/
Utenlandske bøker

Vi tilbyr kun norske nedlastbare ebøker.